Nyheder

Hypnose vægttab – Find måden at tabe dig på

Overvægt og hypnose

Ca. 50% af befolkningen er overvægtige eller svær overvægtig, dette kan måles med BMI der står for “body mass index” som er målt på hhv. højde samt vægt. BMI er den bedste og enkleste måde at vurdere om man er overvægtig. Ulempen ved BMI er, at man ikke tager højde for muskelmasse og dermed gå under kategorien overvægt. Hypnose mod vægttab kan være yderst effektiv at få ændret på ens vægt. Der vil blive fokuseret på både mæthedsfornemmelse, sukkertrang og andre faktor. 

 

Vægttab og udregning af BMI

 

Du kan selv måle din BMI, og det gøres ved at gange højden med hinanden og dele den med vægten. Hvis man f.eks 90 kg og er 180 cm. Er ens bmi 28. ligger ens bmi over 25 er man overvægtig, over 30 fedme. Hvis ens BMI er mellem 18.5 og 24.9 er man klassificeret som normalvægtig. Hypnose Vejle ved J-HYPNOSE er der udviklet et hypnose vægttabs forløb, som bliver individuelt afklaret med klienten. Man kan få lavet målinger på ens fedtprocent, muskelmasse samt væske i kroppen. Et typisk forløb strækker sig over 5 behandlinger, men det er også noget der løbende vurderes. 

 

Overvægt

 

Er man overvægtig, kan det have mange fatale følgesygdomme, så som Hjerte-karsygdomme man kan få sukkersyge, ens blodtryk kan være forøget, nogle former for kræft og meget mere. Netop derfor skal man tage sit overvægt seriøst. Der er også kortlagt, at ca. 2% af alle dødsfald er skyld i netop fedme og mænd får i gennemsnittet afskrevet 5 leveår og kvinder ca. 10 pga. overvægt. En anden faktor der gør sig gældende er det psykiske aspekt, hvor man kan rammes af depression og angst, dette kun på baggrund af ens vægt. 

 

Behandling af overvægt

 

J-hypnose har gennem mere end 10 år behandlet overvægt og fedme og udretter en handleplan for hver klient, hvor man laver en forventningsafstemning. Hypnose vægttab Vejle ved Jacob Eickhardt kan kontaktes på mail: [email protected] eller tlf. +45 30502503 Du kan finde mere information på j-hypnose.dk

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *