Nyheder

Gele neglelak – hvorfor er det blevet så populært?

Måske du har hørt om gele negle? De flotte negle, som giver samme fantastiske følelse som salon-negle, men som du kan lave selv derhjemme – til en langt billigere pris!

Den helt store fordel ved gele neglelak er dog, at den holder meget længere end den almindelige neglelak! Faktisk kan man i mange tilfælde have flotte negle i 2 uger ad gangen, når man bruger gele neglelakken.

Sådan kan du gøre:

Hvis du vil have de optimale resultater med din gele neglelak, anbefaler vi, at du allerførst starter med at file let ovenpå dine negle. På denne måde får du en lidt mere ru overflade, som produkterne bedre kan binde sig til. Dette er ikke en decideret nødvendighed i forhold til at komme neglene på, så du kan udelade denne del og stadig få gode resultater. For de absolut bedste anbefaler vi dog at slibe let til.

Det næste du skal gøre, er at rense dine negle af. Det gør du blot med en neglelakfjerner. Årsagen er naturligvis, at dine negle skal være helt rene.

Nu er du klar til at påføre din gele neglelak, hvilket skal gøre i et tyndt lak. Du skal også undgå, at lakken kommer i kontakt med huden omkring neglene samt dine neglebånd. Kom med andre ord kun forsigtigt på neglen.

Når du har kommet neglelakken på, skal du holde dine negle under en UV-lampe i ca. 30 sekunder.

Dæk nu neglen igen med endnu at lag neglelak, som du denne gang dækker helt og grundigt med. Brug hernæst lampen i 30 sekunder en gang til.

Når du vil fjerne lakken:

Hvis du vil fjerne dine gele negle igen, skal du gøre det grundigt, så du ikke kommer til at skade dine negle. Brug kvarte vatrondeller, som du har vædet i acetone. Placer din over neglen og kom sølvpapir rundt om fingeren, så vatrondellen ligger på neglen.

Nu skal du vente i ca. 20 minutter, hvorefter du forsigtigt kan skrubbe lakken af med en rosenpind. Det skal være, så lakken kommer meget let af – nærmest af sig selv.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *