Nyheder

Lidt lingeri er krydderi for jeres sexliv!

Er forholdet gået lidt død, frem for alt er sexlivet gået lidt i stå ?

Hvis du lever i forhold hvor sexlivet er gået lidt i stå, så findes der en nem måde at puste liv i det igen.

Sexlivet skal passes og plejes, gør man ikke det, så kan det gå hen og dø. Det gælder om holde tingene pudset og plejet. Det er lidt som kvinders negle og mænds alufælge. Hvis det skal være lækkert skal det passes. 

For at finde tilbage til noget der virker skal man nok tænke lidt tilbage. Hvad var det der virkede dengang man var nyforelsket ? Hvad var det der gjorde at lysten var der. Tit er det ting som beklædning der her spiller ind. Dengang havde hun altid frækt lingeri på og han gik altid mere i skjorten hun var vild med. 

Hverdagen har taget pusten fra det!

Den grå hverdag har gjort man ikke lige husker alt det frække. Det ender i nemt og praktisk, hvilket sjældent gør at partneren står og savler. Sker det for meget, så går det hen og ender med at man overser hinanden. Det vi frem for alt elsker mest at blive bemærket og at den anden gør noget specielt for en. 

Man skal som sagt huske lidt tilbage i tiden. Finde de ting frem der gjorde det virkede dengang og så kopiere det. If it is not broken, dont fix it. Det gælder frem for alt her. Det hun/han tændte på dengang, virker nok stadig. 

Der er også muligheden for at bygge lidt ekstra på. Det kan være med frækt sexlegetøj. Her kan det være dominans og bondage man vil prøve af. Den frække dominans leg kan gøre underværker for forholdet. Rollerne falder her lidt tilbage til manden der dominerer sin kvinde, og hun elsker det. 

Ved lige at huske lidt på hvad der er vigtigt, kan man hurtigt vende det hele. Et sundt sexliv gør også at man bare går og er mere glad i låget. 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *