Nyheder

Top 8: de bedste personalegoder i 2022

I takt med at arbejdsmarkedet ændrer sig, ændrer de personalegoder, som virksomhederne tilbyder, sig også. For at forblive konkurrencedygtige må du som arbejdsgiver være kreativ, når det gælder om at tiltrække og fastholde de bedste talenter. Her er 8 medarbejderfordele, som hitter i 2022.

Betalt ferie/fritid

Medarbejderne vil sætte pris på at have mere tid til at nyde livet uden for arbejdslivet. Generøse politikker for betalt ferie/fritid viser, at du værdsætter dine medarbejderes tid og sætter pris på balancen mellem arbejde og privatliv.

Hjælp til tilbagebetaling af studielån

Da uddannelsesomkostningerne fortsat stiger og at kandidatuddannelser muligvis bliver uden SU i fremtiden, vil hjælp til tilbagebetaling af studielån (SU-lån) hjælpe med at tiltrække toptalenter og fastholde nuværende medarbejdere.

Børnepasning på stedet

Flere virksomheder tilbyder børnepasning på stedet, men det er normalt kun tilgængeligt for den øverste ledelse. Hvis du gør denne fordel tilgængelig for alle medarbejdere, viser du, at du værdsætter familier og forstår vigtigheden af at skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Fleksible arbejdstider

Fleksible arbejdstider er en god måde at tilpasse sig medarbejdernes tidsplaner og hjælpe dem med at skabe balance mellem arbejds- og privatliv. Dette vil blive stadig vigtigere i takt med, at flere og flere medarbejdere arbejder eksternt eller on-demand. Det er en af de vigtigste medarbejderfordele, og samtidig en af de billigste/letteste at tilbyde.

Muligheder for fjernarbejde/digital nomade liv

Med teknologiens fremskridt tilbyder mange virksomheder nu mulighed for at arbejde på afstand (digital nomade) i det mindste en del af ugen. Dette er en god mulighed for at tiltrække og fastholde højtydende medarbejdere, som måske har familieforpligtelser eller foretrækker at arbejde, mens de rejser rundt i verden.

Gratis måltider

Når virksomheder konkurrerer om medarbejdere, kan gratis måltider og snacks være en god måde at skille sig ud fra mængden på. Denne fordel hjælper ikke kun dine medarbejdere med at spare penge på mad, den kan også fremme en fællesskabsfølelse og tilskynde medarbejderne til at bruge mere tid på arbejdet. Det kan være alt fra god kaffe til en lækker frokost.

Fitnesscenter

At tilskynde medarbejderne til at holde sig i form og sunde er en win-win-situation. Det hjælper dem til at være sundere, hvilket kan mindske sygefraværet og gøre dem mere produktive på arbejdet, samtidig med at det hjælper dig med at reducere virksomhedens sundhedsudgifter. At tilbyde et fitnesscenter eller et medlemskab af et fitnesscenter er en fremragende medarbejderfordel, som ikke behøver at koste en bondegård. Vælg det mest nødvendige udstyr til en billig pris og voila – så har du et fitnesscenter.

Massage

Virksomhedsmassage er også en gode, du kan tilbyde dine medarbejdere. Du kan lave en massageordning med din lokale massør eller klinik, og det vil ofte være billigere end engangsaftaler. 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *