Nyheder

De 10 sundeste, men fedeste madprodukter

Corona har taget hårdt på allesammen. Styrkecenteret har været lukket og det har betydet, at for mange er der ikke blevet trænet. Ligeså meget som man plejede. Der er sikkert kommet lidt ekstra fedt på sidebenene. Den eneste vej for at få sat en stopper for det, er gennem et skift af hvad man spiser, i løbet af dagen. Det kan dog være svært, at starte på en diæt uden nogen form for hjælp. Man kan finde masser af påstande om, hvad man skal spise, og folk er aldrig enige. Derfor er denne artikel for dig der vil vide, helt objektivt, hvilke slags sunde madvarer, som har et højt indhold af fedt. Det skal dog siges at fordi der er et stort indhold af fedt i en madvare, gør den ikke nødvendigvis usund. Mennesker har brug for en mængde fedt, i den daglige kost. Det skal bare være i en lille mængde, og den sunde slags. Inspirationen kommer fra Inspirationsuniverset.

1.      Avocado

Nok en af de mest populære frugt at spise, når det kommer til sundhed og vægttab. Avocado er en som sagt en frugt, men den er anderledes en de fleste. Frugter består mest af kulhydrater, men avocadoer er en meget fedtholdig frugt. Fedt påvirker normalt ens kolesteroltal men det er bevist, at fedtet i avocadoer er sundt for kolesteroltallet.

2.      Æg

Mange danskere frygter at æg er usunde, på grund af deres høje indhold af fedt. Æg er som udgangspunkt fyldt med gode vitaminer og mineraler. Mange studier viser at det fedt som er i æg, ikke har en dårlig virkning på kroppen. Det er faktisk på den anden side, godt for kroppen. Ens blodsukker bliver lavere, og på grund af al den fedt der er i æg, bliver man mere mæt.

3.      Mørk chokolade

Man forbinder altid chokolade med, at være usundt. Dette er dog ikke tilfældet med mørk chokolade. Først og fremmest, så indeholder mørk chokolade en masse antioxidanter, der er godt for kroppen. Iblandt dem er magnesium, jern og kobber. Når det kommer til fedt, er der omkring 50-60% fedt, i mørk chokolade.

4.      Chiafrø

Chiafrø er et nyt tiltag, til der allerede sunde, danske køkken. Chiafrø er faktisk utroligt fedtholdige. Disse frø indeholder op mod 60% fedt og resten er kulhydrater som kommer igennem fibre. Disse frø indeholder det gode fedt, og er derfor utroligt sunder for dig, i en lille mængde.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *