Nyheder

Nyere Powerbank 

Nyere Powerbank 

Vi har powerbanks i mange forskellige modeller om det skal være en selvopladende powerbank med solceller, om power banken skal have en enorm batterikapacitet, om den skal kunne lade mange enheder op på samme tid eller alle før nævnte.  

Power banks findes i talrige forskellige modeller om du vil have en lille kompakt powerbank, som nemt kan være i lommen eller om du ønsker en større powerbank med et større batteri, som man ikke skal lade op så ofte. Er du på farten og bruger din mobil eller iPad, når du er på job og tømmer din enhed for strøm. Så kan det være ideelt at tilkøbe sig en power bank, som kan lade din telefon og iPad op på samme tid og hurtigt evt. med quick charge. Vores powerbanks kommer med en strømmåler, så man kan se om din powerbank har minimalt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade powerbanken op. 

Elsker du vandreture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være ideelt for dig at tage en powerbank med som kan give alle dine enheder strøm, mens du er ude for at gå. Her har vi ligeledes powerbanks med solceller, så du kan nyde det gode vejr og samtidig lade din telefon op mens du får et afbræk fra hverdagen. Nyerere telefoner skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden flere forventninger til hvad mobilen skal kunne. Alle disse egenskaber er med til at stjæle batteritid og det kan være smart i mange tilfælde at have en powerbank, så man undgår for at skulle finde efter en strømforsygning hver gang man skal lade ens telefon op.  

Spiller du på din telefon har du sikkert oplevet at det stjæler din telefons strøm og det kan være irriterende at skulle afbryde sit spil fordi man er ved at have lavt strøm. Størstedelen powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det kan være klogt at få en powerbank, der er kompatibel med netop din telefon i stedet for at man skal finde en mellemløsning. Hold dig opdateretMed en powerbank undgår at du mangle strøm mens du er på farten og ikke har adgang til en stikkontakt.  

Ny teknologi 

Der er igennem tiden sket meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opdage en enorm batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så du kan opleve utallige opladninger gennem powerbanken før den har brug for en opladning på ny. Du vil derfor også opleve at der er en lang række nye features ved powerbanksene. Her findes der nu mikro små og kompakte, så de ikke er klodsede og er store. Nogle kommer med solceller, så du faktisk aldrig har behov for at skulle oplade din powerbank. Nogen kommer med trådløs opladning, så du slipper for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med flere udtag, så du kan lade adskillige enheder på samme tid. Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også skælne mellem de forskellige enheder, så du kan oplade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle vurdere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm. Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan holde til, men nu kan powerbanks identificere, hvornår din smartwatch er fuldt opladet, så du slipper for at skulle spilde strøm på ingenting.   

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *