Nyheder

Du kender behovet for et nyt display 

Du kender behovet for et nyt display 

Mange brugere med en telefon kender til problemet ved have en smadret skærm. Dette problem kan meget nemt hænde i løbet af ens hverdagsrutiner. Som alle ved så er mobil meget følsomme, hvor selv få slag kan forudsagde stor skade på displayet og derved gøre din smartphone ubrugelig. I kender muligvis til episoden hvor en ven har jeres smartphone og  tilfældigvis kommer til at tabe den. Den typiske skade på de moderne mobiler er påført deres skærme, idet de er særdeles følsomme for stød. Den klogeste beslutning vil dermed være at investere den bedste skærmbeskyttelse i Danmark. Med det høje mængde skader på mange modeller iPhones på det danske marked, har en bred vifte af butikker besluttet sig for at investere i glas beskyttelse, så kunder kan tabe deres smartphone uden nødvendigvis at skulle skaffe sig en helt ny skærm. Selv ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ingen sikkerhed for at jeres mobil ikke bliver smadret når I skader den.  

SmartGlass er den mest anvendte skærmbeskyttelse på nationale marked.  

Hos NORTAGG har vi stor viden inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en dyd ud af at skulle udvikle den ultimative beskyttelse til mobilbrugerne. NORTAGG har gennem en kort proces skabt SmartGlass, som ligner om ordinært skærmbeskyttelse på en del parametre. Ordinært skærmbeskyttelse er designet med skrøbeligt materiale og kan derfor ved leethed blive smadret ved mindre stød. Hvis man køber SmartGlass er I garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da produktet ikke kun er designet af glas, men er produceret med plastik i form af TPU, som tildeler beskyttelsen fleksibilitet og derved gør skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan håndtere mange skrammer inden du vil opleve skader på din skærmbeskyttelse.  

Designet til den specifikke mobil 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde selvfølgelig dække hele skærmen, således du ikke har blottet hjørner på jeres skærm. Her er SmartGlass lavet til den enkelte telefon udgave, så man kan prøve en ultimativ pasform mellem skærmbeskyttelsen og iPhonen. Dette sikrer dig i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke blot dækker lidt af jeres skærm eller er for stor.  

SmartGlass din kammerat inden for skærmbeskyttelse.  

Hvis du skal købe den bedste beskyttelse af skærm er det afgørende at overveje pålægning, da det skal være behageligt for jer at montere selve SmartGlass på din mobil, da du garateret har oplevet at der ved montering af beskyttelse muligvis kan skabes sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og mobil, hvis du skaffer SmartGlass undgår du disse episoder, eftersom du modtager en monterings spartel, som hjælper dig med at udligne de berygtede luftbobler.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som hjælper jer med at placere din beskyttelse korrekt, så I undgår at skærmbeskyttelsen ikke dækker hele skærmen eller sidder skævt på mobiltelefonen og derfor ikke beskytter hele skærmen. NORTAGG mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være behagelig for montøren at placere, hvorfor NORTAGG er meget begejstret for dette redskab til placering.  

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *