Nyheder

Vil du gerne have optimeret din sundhed?

Sund levevis er et populært emne i disse dage. Så du undrer dig måske – hvad betyder det at være sund? Du tror måske, at det betyder at have en sixpack og være i stand til at bænkpresse din egen vægt, men det kunne ikke være længere fra sandheden. Den sande betydning af at være sund er at føle sig godt tilpas i sin egen hud ikke kun fysisk, men også mentalt.

Hvad nu, hvis du ikke har det så godt? Hvis du kan forholde dig til stress, smerter, allergier, maveproblemer eller psykiske problemer, så er der masser af alternative metoder derude for dig, som kan hjælpe dig med at optimere dit helbred. Men der er også nogle generelle ting, som kan forbedre din sundhed.

Sådan lever du sundt

Din sundhed er et godt billede af, hvordan du lever dit liv, hvordan du bevæger dig, spiser og arbejder. Men sundhed kan også have genetiske påvirkninger, såsom sygedomme, der er arvelige, som du næppe kan undgå, man her kan man prøve at få det bedste du af det alligevel.

Generelt set, så er du sund når du:

Drikker vand: og drik mere af det, end du tror, det er nødvendigt. Du skal holde din krop hydreret og at drikke meget væske hjælper dig med det. Vand hjælper også til en pænere hud og en mere funktionel krop.

Spiser sunde fødevarer: ikke kun magert kød, men også grøntsager! Grøntsager er vigtige for en god kropsfunktion og giver energi fra naturlige sukkerarter. Hvad er endnu , de indeholder også mange fibre, som hjælper dit fordøjelsessystem. Dit tarm-mikrobiom er en anden ting at tage hensyn til – det betyder den samling af mikroorganismer, der lever inde i dig, og som spiller en vigtig rolle for sundheden.

– Får nok søvn: Gå tidligt i seng om aftenen, så du kan vågne op frisk til den kommende dag! Vi sover 1/3 af vores liv, og søvn er en generel vigtig faktor for vores sundhed. Hvis vi ikke får nok søvn, så kan det på sigt gøre til sygedomme.

-Husker at slappe af: Din krop har også brug for at arbejde i et passende niveau, hvor du stadig kan føle dig tilpas og afslappet. Husk at træk vejret ned i maven og vær til stede i nuet for at minimere eventuelle stressfaktorer.

Hvad hvis din sundhed ikke er i top?

Hvis du tit føler sig stresset, har tankemylder eller har psykiske eller fysiske problemer, så bør du tage det seriøst og få det behandlet. Start med at ændre din kost og minimer stressen i din hverdag. Du må også hjælpe dig selv til alternative behandlinger. Prøv en alternativ behandling hos De Sunde i Lyngby.

De Sunde er et behandlingssted, som styres af Lisbeth Hagen. Hun kan de hjælpe dig både psykisk og fysisk med alle mulige forskellige slags lidelser. Pointen med hendes behandlinger er at forbedre din sundhed og din livskvalitet. Så hvis du døjer med astma, stress, eksem, tarmproblemer eller andre ting, som er til gene for dig i hverdagen, så kontakt Lisbeth i dag.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *