Nyheder

Hjemmehjælp

Hjemmehjælp & Hjemmepleje

Hjemmehjælp og pleje kan være en hjælp til den personlige pleje og hygiejne. Det kan feks. være hjælp til at komme i bad og blive vasket, til at få tøj på, eller komme ud af sengen og til at spise mad. 

Du kan også få hjælp til tøjvask, indkøb og rengøring. Det hører ind under praktisk hjælp. Hovedrengøring hører også ind under praktisk hjælp.

Det er altid kommunen, der bestemmer, om du kan få hjemmehjælp eller hjemmepleje. Som udgangspunkt kan du søge om hjemmehjælp, hvis:

Du er handikappet

Du er ældre og ikke længere kan klare sig selv.

Hvis du bliver, eller er syg.

Det er altid kommunen, der afgør, om du kan få hjemmehjælp med det samme, eller om du først skal tilbydes et genop træningsforløb. Sådan et træningsforløb kaldes et hverdags-rehabiliterings-forløb. Under forløbet finder du, sammen med kommunens ansatte, ud af, om der er opgaver, du helt eller kun delvist kan klare selv.

Pleje af en syg pårørende kan være en meget svær og kompleks opgave, som kan skabe afmagts følelse. Sådan en følelse oplever de pårørende meget ofte.

At være pårørende til den syge kan være meget hårdt både fysisk og psykisk.

Når sygdom rammer, påvirkes ikke kun den ramte, men hele familien og alle de nærmeste.

Men selvom den kære er blevet ældre eller syg, vil det bedste sted for dem, ofte være i deres eget hjem, der hvor de har deres minder, relationer og føler sig mest trygge og i vante omgivelser.

Det kan sagtens være muligt med den fornødne hjælp til at klarer hverdagens gøremål.

Her kan U.M. Service privat hjemmehjælp, træde til med hjælp fra fagligt dygtige personale.

Kontakt din private hjemmehjælp. Vi vil hjælpe dig med alt, hvad du har svært ved.

www.um-pleje.dk

Hjemmehjælp handler om en top professionel tilgang til tingene, høj faglighed, respekt til hinanden og at alt det praktiske fungerer, men det handler i høj grad også om gode relationer og kemi mellem mennesker. Det er derfor altid meget vigtigt for os, at du føler dig tryg ved og har tillid til den hjælper, der kommer og besøger dig.

Vi arbejder ud fra værdier som : respekt, tillid, omhu, livskvalitet, omsorg, støtte, glæde, smil, anderkendelse, velvære og tålmodighed og meget merer

 

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *